RITJA RITJA KIP
RITJA RITJA KIP

Bereidingstijd: 5 minuten

Kooktijd:  ? min

Totale tijd: ? minuten

indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Kan sporen van Sulfiet bevatten
  • Schaaldieren

Benodigdheden: 

  • 1 pak mihoen (250 gr.)
  • 250 gr. gaar vlees (evt. 250 gr. garnalen)
  • 150 gr. groenten (prei, taugé)
37
Kruidenmix voor het maken van een vlees/ kip gerecht.

Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:

Stap 1: Bak de stukjes vlees (kipstukken) in 2 eetlepels olie en voeg vervolgens de kruidenmix toe.

Stap 2: Schep alles goed om en voeg 500ml water toe.

Stap 3: Breng de stukjes vlees aan de kook en zet het hierna op  een lager vuur. Roer af en toe in de pan en laat het gaar sudderen.

Stap 4:  Optioneel: voeg zout toe naar smaak

Notitie

Tip: Gebruik grote garnalen in plaats van vlees. Voeg aan dit recept rijst of kroepoek toe om het compleet te maken

RITJA RITJA KIP
rund

Roedjak

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 20-60 minuten (afhankelijk van soort vlees/kip) Totale tijd: 70

Lees Meer »
0007

Soto

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid:

Lees Meer »
Scroll naar boven