Bereidingstijd: 1 minuten
Kooktijd: 10 min
Totale tijd: 11 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
- Kan sporen van Sulfiet bevatten
- Soja
Benodigdheden:
- 1 pak mihoen (250 gr.)
- 250 gr. gaar vlees (evt. 250 gr. garnalen)
- 150 gr. groenten (prei, taugé)
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: wel de mihoen in een pan met heet water gedurende ca. 5 minuten.
Stap 2: Giet af en laat alles goed uitlekken in een vergiet.
Stap 3: Fruit het klein gesneden vlees aan in 2 eetlepels margarine.
Stap 4: Voeg de kruidenmix toe en roer alles goed om.
Stap 5: Schep er vervolgens de gewassen groenten doorheen en tenslotte de uitgelekte mihoen.
Stap 6: Voeg zout en evt. zoute ketjap naar smaak toe.
Stap 7: Garneer de mihoen met reepjes omelet en ham en serveer met kroepoek, atjar en sambal.
Notitie
Tip: maakt het pittig met sambal
Sambal Goreng Telor
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Sambal Goreng Rund
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: