Bereidingstijd: 1 minuten
Kooktijd: 20 min
Totale tijd: 21 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
- Kan sporen van Sulfiet bevatten
Benodigdheden:
- 500 gr. ketan (kleefrijst)
- 500 gr. Runder – of kipgehakt
- 600 ml kokosmelk
- Plasticfolie
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Kook de ketan, maar voeg 400 ml kokosmelk toe aan het kookwater.
Stap 2: Laat de ketan eerst wat afkoelen.
Stap 3: Voeg 2 eetlepels olie toe aan de pan en bak het gehakt aan.
Stap 4: Voeg de kruidenmix, 200ml kokosmelk en zout naar smaak toe en laat alles al roerend gaar worden.
Stap 5: Laat het gehaktmengsel afkoelen. Rol nadat het is afgekoeld op een vierkant stuk folie, de lempers. Wikkel de ketan met het gehakt als vulling in de plasticfolie.
Notities
Tip: je kan ook een lemper taart van maken
Sambal Goreng Telor
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Sambal Goreng Rund
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: