Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 10 min
Totale tijd: 15 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
- Kan sporen van Sulfiet bevatten
Benodigdheden:
- 500 gr. rosbief of bieflappen
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Snij het vlees in flinterdunne plakjes en bak deze vervolgens in wat olie totdat ze een lichtbruine kleur hebben.
Stap 2: Zet het vlees apart en fruit in de resterende olie (ca. 2 eetlepels) de kruidenmix aan en voeg circa 100ml water toe.
Stap 3: Doe het vlees terug in de pan bij de saus en laat het geheel nog enkele minuten koken blijf het ondertussen door roeren.
Stap 4: Optioneel: voeg zout toe naar smaak
Notities
Tip: Lekker met kroepoek, groenten en rijst
Sambal Goreng Telor
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Sambal Goreng Rund
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: