Bereidingstijd: 1 minuten
Kooktijd: 20 min
Totale tijd: 21 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
- Kan sporen van Sulfiet bevatten
- Soja
Benodigdheden:
- 1 kip (in delen)
- Ketjap manis
- 3 poeroetblaadjes
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Verdeel de kip in stukken en bak deze in 2 à 3 eetlepels olie aan.
Stap 2: Voeg de kruidenmix toe en roer om.
Stap 3: Voeg 400ml water, een scheut ketjap manis en de poeroetblaadjes toe.
Stap 4: Laat het mengsel koken. Zet vervolgens het vuur omlaag en roer af en toe de kip stukjes en laat ze zachtjes gaar sudderen.
Stap 5: Optioneel: voeg zout naar smaak toe
Notities
Tip: Voeg kroepoek aan het gerecht toe en maak het gerecht pittiger met sambal Ketjap. Let op allergeen (schaaldieren) in sambal Ketjap.
Sambal Goreng Telor
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Sambal Goreng Rund
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: