Ritja Ritja
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: ? min Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 1 minuten
Kooktijd: 20 min
Totale tijd: 21 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
Benodigdheden:
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Verdeel de kip in stukken en bak deze in 2 à 3 eetlepels olie aan.
Stap 2: Voeg de kruidenmix toe en roer om.
Stap 3: Voeg 400ml water, een scheut ketjap manis en de poeroetblaadjes toe.
Stap 4: Laat het mengsel koken. Zet vervolgens het vuur omlaag en roer af en toe de kip stukjes en laat ze zachtjes gaar sudderen.
Stap 5: Optioneel: voeg zout naar smaak toe
Notities
Tip: Voeg kroepoek aan het gerecht toe en maak het gerecht pittiger met sambal Ketjap. Let op allergeen (schaaldieren) in sambal Ketjap.
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: ? min Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 10 min Totale tijd: 11 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 20 min Totale tijd: 21 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 10 min Totale tijd: 15 minuten indonesisch Hoeveelheid: