Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 120 minuten
Totale tijd: 130 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
- Kan sporen van sulfiet bevatten
Benodigdheden:
- 1 blik (+/- 400 gr.) jonge Jackfruit (nangka muda)
- 150 gr. sperziebonen
- 1 blikje (200 gr.) gesneden bamboespruitjes
- 1 groene peper
- 200 ml kokosmelk
- 1 bouillonblokje
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Snijd 400 gram jackfruit in blokjes.
Stap 2: Breek 150 gram sperziebonen in stukjes en snijd het pepertje fijn.
Stap 3: Laat 200 gram bamboespruiten uitlekken in een vergiet.
Stap 3: Voeg het bouillonblokje aan circa 800ml toe met 200 ml kokosmelk en breng aan de kook.
Stap 4: Voeg de kruidenmix aan de groenten toe.
Stap 5: Breng al roerend opnieuw aan de kook en laat het zachtjes gaar worden.
Stap 6: Optioneel: Zout naar smaak toevoegen.
Notities
Sambal Goreng Telor
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Sambal Goreng Rund
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: