Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale tijd: 40 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
- Kan sporen van sulfiet bevatten
Benodigdheden:
- 1 kip in stukken of +/- 1 kg kippenbouten
- 400 ml kokosmelk
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Bak de kip lichtbruin in de olie en leg ze opzij.
Stap 2: Voeg 1 eetlepel olie toe en Fruit de kruidenmix aan.
Stap 3: Voeg 400ml kokosmelk toe aan het kruidenmixmengsel en voeg de stukken gebakken kip toe.
Stap 4: Laat het geheel op een laag vuur verder gaar stoven. Roer af en toe om.
Stap 5: Optioneel: Zout naar smaak toevoegen.
Notities
Tip: Maak gerecht af door rijst, kroepoek en groenten toe te voegen.
Sambal Goreng Telor
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Sambal Goreng Rund
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: