Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale tijd: 30 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
- Kan sporen van sulfiet bevatten
Benodigdheden:
- 500 gr. diverse groenten (kool, sperziebonen, wortelen)
- 1 blok tahoe of 1/2 blok tempeh
- 1 rode peper (fijngesneden)
- 1 bouillonblokje
- 200 ml kokosmelk.
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Snijd 500 gram groenten, 1 rode peper en 1 blok tahoe of 1/2 blok tempeh in kleine stukjes.
Stap 2: Voeg de kruidenmix en 800ml water toe en breng het met het bouillonblokje en de 200 ml kokosmelk aan de kook.
Stap 3: Doe de tahoe of tempeh in de pan en voeg de groenten in volgorde van hun kooktijd toe.
Stap 4: Optioneel: Voeg zout en eventueel een klein beetje suiker toe. Roer af en toe om en kook de groente tot ze beetgaar zijn.
Notities
Tip: Maak van je gerecht echt een feestje door rijst, kroepoek of sambal toe te voegen.
Sambal Goreng Telor
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Sambal Goreng Rund
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: