Babi Ketjap

Bereidingstijd: 10 minuten

Kooktijd:  20 minuten

Totale tijd: 30 minuten

indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Kan sporen van sulfiet bevatten
  • SOJA

Benodigdheden: 

  • 500 gr. varkensvlees in reepjes gesneden;
  • Zoete ketjap.
15
Kruidenmix voor het bereiden van een vlees gerecht

Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:

Stap 1: Snijd 500 gram varkensvlees in reepjes en bak deze in 2 eetlepels olie. 

Stap 2: Voeg de kruidenmix toe en roer goed om.

Stap 3: Voeg 500ml water en wat zoete ketjap toe.

Stap 3: Laat op laag vuur gaar sudderen en blijf af en toe roeren. 

Stap 4: Optioneel: Voeg zout naar smaak toe.

Notities

Tip: Maak je gerecht af door rijst, gebakken uitjes, kroepoek of sambal Ketjap.

Sambal Ketjap
Scroll naar boven