Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale tijd: 30 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
- Kan sporen van sulfiet bevatten
SOJA
Benodigdheden:
- 500 gr. varkensvlees in reepjes gesneden;
- Zoete ketjap.
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Snijd 500 gram varkensvlees in reepjes en bak deze in 2 eetlepels olie.
Stap 2: Voeg de kruidenmix toe en roer goed om.
Stap 3: Voeg 500ml water en wat zoete ketjap toe.
Stap 3: Laat op laag vuur gaar sudderen en blijf af en toe roeren.
Stap 4: Optioneel: Voeg zout naar smaak toe.
Notities
Tip: Maak je gerecht af door rijst, gebakken uitjes, kroepoek of sambal Ketjap.
Sambal Goreng Telor
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Sambal Goreng Rund
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: