Bereidingstijd: 2 uur en 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale tijd: 2 uur 20 minuten
Indonesisch
Hoeveelheid: 4
Allergie informatie:
- Kan sporen van sulfiet bevatten
Benodigdheden:
500 gr. kippendij of mager, mals varkens- of rundvlees, satéstokjes.
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Snijd 500 gram kippendij of varkens- of rundvlees in kleine vierkante stukjes.
Stap 2: Voeg de kruidenmix toe aan de stukjes vlees samen met 4 eetlepels olie.
Stap 3: Laat alles goed mengen en ca. 2 uur in trekken alvorens het vlees aan de stokjes te rijgen.
Stap 4: Rooster of grill de saté bovenop de barbecue.
Notities
Tip: Smaakt extra lekker met rijst, gebakken uitjes, kroepoek, atjar, stokbrood of één van onze sambals, zoals: de Oelek.
Sambal Goreng Telor
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Sambal Goreng Rund
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: