Bereidingstijd: 3 minuten
Kooktijd: 7 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Indonesisch
Hoeveelheid: 5
Allergie informatie:
- Soja
- Kan sporen van sulfiet bevatten
Benodigdheden:
- 500 gr. gebakken vis (makreel, lekkerbekjes) in stukken.
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Voeg de kruidenmix toe en breng 1 eetlepel olie in de pan.
Stap 2: Voeg 300ml water toe.
Stap 3: Laat de Bali saus op laag vuur voor enkele minuten pruttelen.
Stap 4: Dien de saus op en schenk deze over de gebakken vis.
Notities
Tip: Smaakt extra lekker met rijst en kroepoek.
Sambal Goreng Telor
Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd: 40 min Totale tijd: 41 minuten indonesisch Hoeveelheid:
Sambal Goreng Rund
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: