Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd 30 minuten
Totale tijd: 40 minuten
indonesisch
Hoeveelheid: 6
Allergie informatie:
- Kan sporen van sulfiet bevatten
Benodigdheden:
- 500 gr. rundvlees of 1 kip,
- 4 hardgekookte eieren,
- Se-oen, prei, selderij, gebakken uitjes,
- Taugé
- 4 gekookte aardappels in schijfjes gesneden.
Bereidingswijze per 100 gr kruidenmix:
Stap 1: Trek van het vlees eerst ca. 1 liter bouillon.
Stap 2: Snijd het vlees klein en doe deze terug in de bouillon.
Stap 3: Voeg de kruidenmix toe en laat deze voor circa 10 minuten zachtjes gaar koken.
Stap 4: Optioneel: Zout naar smaak toevoegen.
Stap 5: Serveer in een soepkom. Garneer de soep met se-oen, taugé, prei, selderij, schijfjes ei, aardappel en gebakken uitjes.
Notities
Tip: Combineert ook lekker met gebakken aardappelsticks, kroepoek en sambal.
Ajam Peniki
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 30 minuten Totale tijd: 40 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4
Kerrie Bengala
KERRIE BENGALA MIX Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd 30 minuten Totale tijd: 40