01nasi
Nasi Goreng

Bereidingstijd: 2 minuten

Kooktijd 20 minuten

Totale tijd: 22 minuten

indonesisch

Hoeveelheid: 4

Allergie informatie:

  • Soja
  • Sporen van sulfiet

Benodigdheden:

  • 500 gr. droogkokende rijst
  • 250 gr. gaar vlees
01
01 NASI MIX

BEREIDING PER 100 GR. KRUIDENMIX:

Stap 1: Kook de rijst gaar en laat het goed afkoelen.

Stap 2: Bak het vlees aan in 2 eetlepels olie en voeg hierbij de kruidenmix.

Stap 3: Voeg de rijst en zout naar smaak toe en laat de nasi goreng tijdens voortdurend omroeren goed heet worden.

Stap 4: Serveer met gebakken ei, atjar, kroepoek en sambal.

Notities

Tip: Dit gerecht is ook lekker met met sambal Badjak

MIEFANG

Miefang Miehoen

Bereidingstijd: 1 minuten Kooktijd:  10 min Totale tijd: 11 minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

Sambal goreng

Sambal Goreng Rund

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd:  2 uur Totale tijd: ? minuten indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Kan sporen

0014

Sate

Bereidingstijd: 2 uur en 10 minuten Kooktijd: 10 minuten Totale tijd: 2 uur 20 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie

02

Bami

Bereidingstijd: 2 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd: 22 minuten Indonesisch Hoeveelheid: 4 Allergie informatie: Tarwe Soja Gluten, sporen

Scroll naar boven